Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Nazım Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 332 512 36 26
Belgegeçer : 332 512 46 96
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://beysehirsnb.meb.k12.tr
Adres : Hacı Akif Mahallesi Şehit Hüseyin Albaşgil Sok. BEYŞEHİR/KONYA
VİZYON : Okul toplumunda yer alan bireylerin çağın sürekli değişim ve gelişim içinde olduğunu bilerek takım ruhu ile çalışmaları ve okulumuzun standartlara uygun bir eğitim kurumu olmasına destek vermeleri, öğrencilerimizin geleneksel kültürümüzü genç kuşaklara aktarabilen, gelecek kaygısı taşımadan eğitim aldıkları alanda sektörün aranan elemanı olduklarını bilerek yetişmeleri ve okulumuzun eğitim alanında referans olmasıdır. İş yaşamı ve eğitim arasındaki iletişimi güçlendirmek ve uygulanan çeşitli programlarla mesleki eğitimde gelişmişliği sağlamaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendine güvenen, çağımızın bilimsel ve teknolojik gelişmeleri doğrultusunda; öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerine göre gelişimlerini sağlamak, yaratıcı, girişimci ve iş disiplinine sahip nitelikli ara eleman yetiştirmek, yüksek öğretim programına gidebilmeleri için gerekli bilgileri kazandırmak, geleneksel kültürümüzü yaşatmak, kaynakları verimli kullanabilen ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek ayrıca yüz yüze eğitim ile öğrenim hakkını kaybetmiş ya da meslek edinmek isteyen her yaştaki insanımıza mesleki eğitim vermektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :30
Öğrenci :193
Derslik :11
Atölye-İşlik :2
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :530
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:00 - 17:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Beyşehir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 90 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Etwinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz öğretmen ve öğrencileri bugüne kadar AB Projeleri kapsamında çok kez yurt dışında çalışmalar yürütmüşlerdir.
Diğer Hususlar : Eğitim-Öğretim Şeklimiz : NORMAL ÖĞRETİM, Öğrenci Türümüz : KIZ ÖĞRENCİ, Okulumuz Bünyesinde Pansiyon bulunmamaktadır fakat öğrencilerimiz diğer okulların pansiyonlarından faydalanabilmektedir.
Yazdır :